Sunday, February 7, 2010

haish..
aku betol2 bengang..
bile ade orang kejut aku tengah2 malam..
semata2 nak gitau dorang tak puas ati ngan aku..
yang sebenarnya diorang just salah paham..
memang aku rasa nak mengamukla..

kalau tak puas ati, cakap je la terus..
jangan panggil aku gitau nak buat confirmation..
aku dengan mamainya pergi la ke bilik berkenaan..

aku memang bongok kerana fikir mereka betul2 perlukan pertolongan aku..
sampai2 mereka beritahu yang mereka tak puas hati..
memang terkejut la..
dahla ramai dalam bilik tu..
bawak geng..
badan besar2..
konon nak serang aku..
boleh blah!!

korang yang pkir bukan2..
aku tak kenal pun siapa korang..
tetibe je nak panggil gi bilik..
aku ngan status felo pergi sebab ingat ada hal penting..
patutnya korang yang datang jumpa aku tau..
dahla junior..tak hormat senior lansung..
apa korang ingat badan aku kecik..
korang ingat aku lagi muda ke??
nak buli2..

bile exco beritahu korang yang aku ni felo..
baru korang diam seribu bahasa..
ape korang ingat aku nak pantau sangat kumpulan korang tu..
tolongla..
aku dapat arahan dari penggawa..
ikutkan hati malas nak pantau korang..
berlagak pandai..
tapi hakikatnya tak!
aku sabar je la..
aku masih beradab bila dengan orang..
korang tu yang tak reti hormat orang..
tolongla mereka2 di luar sana..
jangan suka bersangka buruk..
kelak korang yang dapat malu..
dan korang juga yang akan dapat masalah..

6 comments:

puteri katak said...

wuhhuuu sapa yg cari pasal 2 kak??

shazzy said...

entahla asma..akak pon tak kenal budak2 tu..mereka budak bowling restu..akak kena pantau mereka..tak pernah kenal pon tapi berlagak hebat..dahla junior..konon nak panggil gaduh..sekali tau akak felo,terdiam terus..

akhis said...

~xphm la shaza...knp diorg pgil awak?
~kalo diorg xtau awak felo...ape kaitan nye nk ajk awak gduh?

akhis said...

~owh shaza..kita ske awak nye blog skg...
~dah boleh komen2...hehehe

haniey said...

kenapa ni?
*kompius*

nurul said...

akhis n hani: kite kena pantau dorang main bowling..kite message salah sorang tanya dah cukup pemain ke??sbb penggawa bagitau kite mereka yg ade tak reti main..tapi mereka kata da ckup..so kite kata bagusla camtu..then kite nak message exco sukan yg mereka da cukup orang..kite kata maybe mereka dah terer..(mksud kite kat cni,xyahla susah hati kalau dah terer)..dan nak dijadikan cerite kita tersalah anta msg kat budak tadi..dorang terasa..ingat kita perli dorang tak terer..ntah pape..tak logik..kerana dorang salah paham ingat kite perli,bawak geng nak serang..gile ah!!masa tu dorang tak tau kite felo..sekali da bersemuka,exco tu gtau sape kite..baru sume diam..huhu..da macam tulis blog plak..kui3..