Tuesday, February 2, 2010

umur dah 23 baru terhegeh-hegeh nak amek lesen kereta..

bile ramai kawan-kawan dah ada kereta..

aku masih lagi naik bus..

bukan masalah tak mampu nak beli kereta..

tapi masalah takde lesen..

alasan takleh blah..hehe..

tapi,betul la..

kawan2 ramai yg amek lesen lepas spm..

aku kena pergi plkn kat sarawak..

balik-balik terus cari kerja sambilan..

konon nak berdikari..

amek ko..lepas masuk universiti terus takde masa..

aku bukan cam orang lain..

aku busy je memanjang..

sampai cuti sem pon aku tak bercuti..

sekarang dah buat master..

still tak amek lesen lagi..

kali ni bukan kes takde masa or takde duet..

tapi kes MALAS!!

uwaa..malas betul nak gi belajar kereta sorang2..

tapi akhirnya kemalasan aku telah diatasi..

kerana seseorang telah membuat satu janji ngan aku..

ala2 rasuah gitu..hehetengok pakcik ni dah tuo2 pon dapat lesen..

ape lagi yg perlu aku malaskan..

so, aku terus bersemangat nak amek lesen kereta..

tapi makin dah besar ni, makin takut pulak nak belajar kereta..

takut accident..

korang ade pape tips??

sokongla aku amek lesen kereta ni..

hehe..dapat lesen nanti,aku bawak korang naek kereta jalan2..

weee~~~

6 comments:

akhis said...

~selamat berjaya belajar driving hehehe
~xyah takut..rilex jer

shazzy said...

akhis:hehe..time kaseh=)nanti pape kite tanya kat awak..awak kan terer bawak kereta..=p

Anonymous said...

Hey there I am so thrilled I found your weblog, I really found you by error, while I was researching on Aol for something else,
Anyways I am here now and would just like to
say kudos for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I
don't have time to look over it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.

Feel free to visit my blog :: recommended you read

Anonymous said...

It's a pity you don't have a donate button! I'd certainly donate to this superb
blog! I guess for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.

I look forward to brand new updates and will talk about this site with my Facebook group.
Chat soon!

Here is my blog - family guy the quest for stuff cheats

Anonymous said...

I don't even know how I endedd up here, but I assumed this put up used to be good.

I do not know who you might be however certainly you are going
to a famous blogger in the event you are not already.
Cheers!

my homepage - Greast Advice When Shopping For Neww
Furniture ()

Anonymous said...

Très bon article, continuez comme cela

Feel fгee tto surf to my web-site sexe exotique