Tuesday, December 22, 2009

hati luka parah..

hai frenz..da lame sgt2 aku xupdate blog aku ni..aku tetibe hilang mood ntuk berblog tp aku stil rajin ikot blog2 org..nak kata aku bz sgt,xla..tp jiwa aku serabut..terlalu serabut..smpai xde ape nak tulis..jiwa aku n fikiran aku hnya dipenuhi crite2 duka..aku xde tempat nak ngadu kesedihan aku..xde sape nak berkongsi..so aku decide nak share kat blog ni..supaya kawan2 aku dpat fham prasaan aku skang..
ye,aku btol2 tgh bersedih skang..hmpir stiap mlam aku tido xlena..asyik terjaga je..korang mesti da dapt agak ape mslah aku kan..of cozla masalh cinta..mesti korang pkir,watpe nak glabah2 pkir bnyak2 pasal cinta?tp aku stil kena pkir..aku ni jenis yg komited..
hm..stiap hari sure ade air mata aku akan mengalir..sure aku akan terluka n sure aku akan kcewa dgn sikap si dia..smenjak dua menjak ni, si dia berubah..mmg aku prasan..dia da xnak berckp ngan aku..klu aku kol,dia slalu bg alasan dia penat..sdangkan dia sedang bercuti je..tp xpela..aku stil ok dgn bnda ni...yg pling wat aku sedih,si dia xjujur ngan aku..terlalu bnyak yg dia xjujur ngan aku..ape pndapat korang??bukankah dlm 1 perhubungan tu,kejujuran penting ntuk dpatkan kepercayaan seseorang..salahkah aku untuk meminta dia bersikap jujur??slahkah aku bile kepercayaan aku terhadap dia da smakin berkurang??perlu ke dia marah bile kite mntak dia jujr?
mesti korang rasa,laki ni da xsyang kat aku da..tp jauh d sudut ati aku, aku tau dia sygkan aku..tp aku juz bingung ngan sikap dia skang..aku penat..penat ntuk mnghadapi sikapnya itu..aku mgharapkan hbungan yg bek.disulami kejujuran..
adekah sume laki kat luar sana tu sama sikapnya mcm ni bile bercinta?waktu awl2 je,mulut manis..slalu amek berat kat kite..tp da dekat 2 thun ni,mule jauhkan diri..xpenah kol..apa salhkah aku ingin mengambil berat tentang dirinya??kwn2,tlgla aku..

1 comments:

haniey said...

just break-off with him!
banyak lagi guys yg so much better than him..
carik org len je...
jangan sbb dia diri sindri terseksa..
hohoho